MANAGEMENTUL LOGISTICII PROIECTELOR INDUSTRIALE

Am acumulat ani de experienta in domeniul logisticii proiectelor industriale complexe. Am dezvoltat relatii de easy outline template durata si parteneriate cu societati de prestigiu din toate ariile de suport necesare in derularea in bune conditii a tuturor proceselor implicate.

Fie ca este vorba despre relocarea unor linii de productie, de transportul unor utilaje supradimensionate sau write me a paper de subansamble produse in mai multe locatii, dar parte a aceluiasi proiect sustinem clientii in derularea proiectelor lor.

Incercam sa rezolvam in mod direct sau prin partenerii nostri toate provocarile ce pot aparea pe parcursul unui astfel de proiect. Astfel putem acorda suport pentru:

  • alegerea unei solutii si a unui furnizor pentru ambalarea componentelor supradimensionate si atipice
  • contractarea unui comisionar vamal de la locul incarcarii, precum si consiliere in pregatirea documentatiei si obtinerea autorizatiilor help me write my essay necesare efectuarii formalitatilor vamale (ANCEX, EUR1, etc)
  • selectarea traseului optim de urmat, tinand cont de specificul marfii de transportat si a reglementarilor legale in vigoare din tarile ce urmeaza a fi tranzitate
  • obtinerea eventualelor autorizatii speciale de tranzit pentru incarcarile agabaritice sau pentru marfuri definite ca periculoase sau deseuri
  • acoperirea (prin includerea in costul transportului) a cheltuielilor de asigurarea a marfii si de plata a garantiilor vamale de jump4love tranzit ce vor fi solicitate pe traseu
  • monitorizarea permanenta a transportului si raportarea situatiei lui prin statusuri zilnice

Proiectele mari si complexe reprezinta intotdeauna o provocare dar si un motiv de satisfactie la momentul incheierii lor cu success.

sigla noastra
Suna-ne
Directions