Despre Noi

sigla noastra

COMPANIA

Fondata in 2014 CONTINENTAL CARGO BROKER este o companie de expeditie si logistica cu capital privat, 100% romanesc.
Activitatea noastra de transport si expeditii este axata cu precadere pe relatiile comerciale si miscarile de marfuri din Romania spre Rusia, Turcia, Serbia precum si spre marea majoritate a tarilor din CSI.
Compania noastra opereaza prin intermediul companiei proprii de transport CONTINENTAL FRIGO SRL o flota de camioane frigorifice si camioane cu prelate standard, toate cu norma de poluare Euro 5 sau Euro 6. De asemenea am dezvoltat relatii puternice si de durata cu companii de transport partenere din tarile baltice (Lituania, Letonia, Estonia), din Ucraina, Rep Moldova, Belarus, dar si din tarile transcaucaziene si ale orientului how to write an amazing essay apropiat. In acest fel putem oferii servicii de calitate in transport si expeditii clientilor nostrii, facand legatura intre exportatorii si importatorii din tarile membre ale Comunitatii Europene pe de o parte si celelalte tari europene aflate in afara blocului comunitar. Putem oferii clientilor in orice moment capacitate de transport disponibilă în peste 28 de ţări din Europa
Desi este o companie relativ tanara, CONTINENTAL CARGO BROKER  beneficiaza de aportul celor peste 10 ani de experienta a membrilor sai pe piata write me an essay transporturilor si expeditiilor interne si internationale. Cu o cifra de afaceri in crestere de la an la an credem ca am ajuns la maturitatea necesara gestionarii integrale a unor clienti cu extindere multinationala.

CLIENTII NOSTRII

     In acest moment deservim un numar important de clienti, cu activitati in cele mai variante domenii: FMCG, Automotive, Grains, Furniture, Materiale de constructii, Raw materials, Household products, Packaging. Printre clientii nostrii pe deplin satisfacuti suntem mandrii sa mentionam companii de top la nivel mondial in domeniile in care activeaza: Saint Gobain & Veralia Group, Pioneer, Caussade Semences, IKEA, Procter&Gamble, Mayr Melnhof Packaging, Electrolux, Flexitech, Renault, Pirrelli, Danfoss Romania, etc. 
Un exemplu de proiect pe care l-am finalizat cu succes este transportul unei linii de productie pentru Danielli Italia prin Union Sped Italia cu incarcare din diverse orase din Romania, dar in special de la Rotec Buzau catre Perm, Russia. Un total de peste 40 de camioane (standard, mega si agabaritic) livrate in timp si in conditii optime – la un pret foarte competitiv.

PARTENERII NOSTRII

      Principalul furnizor de transport este compania noastra subsidiara CONTINENTAL FRIGO SRL din Ploiesti, Romania. In acelasi timp am consolidat legaturi cu o retea extinsa de peste 80 de transportatori din Rusia, Belarus, Rep. Moldova, Georgia, Ucraina, Turcia, Polonia si Romania. Toti partenerii pay to write essay nostrii sunt selectati pe baza unor criterii stricte de profesionalism, conduita si calitate a serviciilor oferite.
Prin intermediul partenerilor nostri transportam marfuri generale paletizate, marfa in regim frigo la temperaturi controlate, marfuri speciale, agabaritice sau ADR cu camioane dedicate, cisterne, camioane mega, prelate normale sau trailere multiaxa.

me like it

ANGAJAMENTUL NOSTRU

     Experienta in domeniu ne-a demonstrat ca daca suntem atenti cu problemele si nevoile CLIENTILOR nostrii vom avea parteneri de incredere si de durata. Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc. De aceea angajamentul nostru este sa devenim o companie client-oriented, sa asiguram pentru fiecare client in parte un operator https://theessayclub.com dedicat, care sa fie familiar cu preferintele si necesitatile acestuia. Dorim ca prin externalizarea contractarii transporturilor catre noi, acestea sa devina o componenta previzibila a afacerii dumneavoastra, un domeniu controlabil, cu costuri si performante usor de masurat si evaluat de catre echipa dumneavostra manageriala.

Suna-ne
Directions