TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL DE MARFURI PENTRU ORICE TIP DE MARFURI

Efectuam in mod regulat transport international de marfuri din (si catre) Romania spre: Rusia, Turcia, Ucraina, Moldova, Tarile Baltice, precum si catre tarile CSI essay paper template aflate in plina expansiune economica, incluzand: Belarus, Kazahstan, Armenia, Georgia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Kyrgistan, Uzbekistan si Tadjikistan.

Continental Cargo Broker opereaza un parc auto propriu, camioanele sunt prelate standard şi dube frigorifice, cu Agreere vamala, cu carnet T.I.R. si asigurare CMR pt buy essay club marfurile transportate. Transporturile sunt monitorizate permanent prin GPS de catre dispecerii din cadrul companiei pentru informarea continua a clientului si pentru ca marfa să ajungă în cele mai sigure condiţii la destinaţie.

Putem oferi clientilor nostri soluţii de transport internaţional şi intern de mărfuri atât complete cât şi în regim de grupaj prin intermediul reţelei noastre beautiful russian brides de parteneri. Acoperim toata gama de camioane echipate si autorizate pentru intreaga varietate de mărfuri ce pot fi importate sau write an essay for me exportate: marfuri paletizate sau vrac, de volum sau agabaritice, perisabile, periculoase sau deseuri.

sigla noastra
Suna-ne
Directions